IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум спаси Кейти Пери, разкопча ѝ корсета на сцената

7 октомври 2021 18 00

Певицата го нарече: „Моят герой“!

Снимка: БГНЕС

Кейти Пери прекъсна изпълнението си и се обърна към любовника си за помощ. Орландо Блум се втурна на сцената, за да спаси булката от обществен смут.
36-годишната певица извика своя звезден годеник на сцената на наградите Power of Women на американския вестник Variety, като обяви, че корсетът на пухкавата ѝ люлякова рокля е твърде стегнат и това неудобство пречи на изпълнението на Кейти.

Изпълнителката спря музикантите и каза в микрофона: „Орландо, можеш да разкопчаеш корсета ми, малко е стегнат. Не мога да пея.“

За аплодисментите на публиката Блум се качи на сцената, за да изпълни искането на любимата си. 44-годишният актьор дълго се занимаваше с ципа, гостите на събитието затаиха дъх в очакване на резултата. „Спусни го докрай. Имам колан там. До дъното “, ръководеше процеса звездата.
Когато накрая Орландо се справи със задачата си, Кейти каза, обръщайки се към публиката: „Страхотно! Почти се задуших “. Когато актьорът се върна на мястото си в залата, изпълнителката възкликна: „Моят герой!“

Орландо Блум придружава Кейти Пери на събитието същата вечер, където звездата получава награда за благотворителната си работа в рамките на фондацията за фойерверки. В акаунта си в Instagram актьорът изсипа комплименти към годеницата си.

„За мен беше чест да придружа моята силна жена снощи. Толкова се гордея с теб и огромното ти сърце, което защитава всички около теб“, написа влюбеният Блум.

Кейти Пери и Орландо Блум са щастливи заедно от началото на 2016 г. На деня на Свети Валентин 2019 г. Орландо предложи брак на Кейти с винтидж пръстен с голям розов камък и разбира се тя каза „да“. През август 2020 г. двойката се сдобива с дъщеря – Дейзи Доув. През март тази година в медиите се появи слух, че Пери и Блум са били тайно женени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари